Over HierO's

HierO's is een nieuw initiatief van Creatives tegen Corona, kortweg CtC, een vzw* opgericht door een groep creatives uit de mode en designwereld die hun netwerk & skills verenigden in de strijd tegen Corona.

CtC ontwikkelde in nauwe samenwerking met zorgverleners en noodhulpdiensten eenvoudige patronen voor mondmaskers, beschermpakken en schorten. Onze organisatie coördineert via confectiebedrijven de opgeschaalde productie van afgewerkte producten. Reeds 70.000 stuks afgewerkt materiaal zijn op deze manier geproduceerd door vrijwilligers en verdeeld naar zorgverleners.

Met HierO's richten we ons op particulieren nu ook daar de vraag naar mondmaskers is toegenomen. In de eerste weken van de crisis kon CTC steunen op de ongelofelijke inzet van vele vrijwilligers om de urgente nood naar beschermmateriaal in te vullen. Maar gratis werk en donaties zijn geen duurzame oplossing... Met HierO's trachten we nu een economisch alternatief te ontwikkelen voor het fantastische netwerk helden dat we sinds maart 2020 hebben opgebouwd. En jij kan ons daarbij helpen!

*geregistreerd als MtC vzw